Massage Leiden Hen Hao Re-Enerqi

Acupunctuur in Leiden

Acupunctuur Massage Personal Training Hen Hao Leiden

Acupunctuur Massage Leiden, Bewegingscoach en Personal traning Leiden

Wat wij doen
bij Hen Hao……

Waar wij voor staan…
en wat ons “beweegt” !

Bij Hen Hao geven wij behandelingen aan mensen met een sportletsel, psychische, chronische, acute en/of genetische aandoening en aan mensen met een beperking. De behandeling begint met een uitgebreide intake, waar tong- en pols diagnostiek wordt toegepast.

Elke behandeling is gericht op de persoon als individu, er wordt gekeken naar de persoon als “een geheel” volgens het principe van de Chinese Geneeskunde. Uw persoonlijke omstandigheden, klachten en mentale gesteldheid is van groot belang bij het maken van een prognose en de behandelingen die daarop volgen.

Onverklaarbare uitingen van ons lichaam geven aan dat het lichaam “uit balans is”, wat zich kan ontwikkelen tot een ziekte. In ons dagelijks leven hebben wij vaak geen tijd meer om naar ons lichaam te luisteren en negeren wij vaak deze klachten of symptomen. Het lichaam schreeuwt om hulp en…

View original post 230 woorden meer

Acupunctuur

Acupunctuur Massage Personal Training Leiden Hen Hao

Massage ­Acupunctuur Personal Training Leiden

Wat wij doen
bij Hen Hao…… 

Waar wij voor staan…
en wat ons “beweegt” !

Bij Hen Hao geven wij behandelingen aan mensen met een sportletsel, psychische, chronische, acute en/of genetische aandoening en aan mensen met een beperking. De behandeling begint met een uitgebreide intake, waar tong- en pols diagnostiek wordt toegepast.

Elke behandeling is gericht op de persoon als individu, er wordt gekeken naar de persoon als “een geheel” volgens het principe van de Chinese Geneeskunde. Uw persoonlijke omstandigheden, klachten en mentale gesteldheid is van groot belang bij het maken van een prognose en de behandelingen die daarop volgen.

Onverklaarbare uitingen van ons lichaam geven aan dat het lichaam “uit balans is”, wat zich kan ontwikkelen tot een ziekte. In ons dagelijks leven hebben wij vaak geen tijd meer om naar ons lichaam te luisteren en negeren wij vaak deze klachten of symptomen. Het lichaam schreeuwt om hulp en om verandering, maar gaat u ongestoord door en herkent u de klachten niet, dan kunnen deze klachten zich ontwikkelen en wel degelijk uw leven gaan beheersen.

Wij gaan samen met u op zoek naar de basis van uw klachten. Het op tijd leren herkennen van deze symptomen en klachten. Om zo uw beperking te verminderen, uw chronische en/of genetische aandoening te verlichten en uw psyche weer tot rust te brengen. Door het gebruik van acupunctuur, moxa, cupping en verschillende soorten technieken van massage, brengen wij het gezonde proces van het lichaam weer op gang. Wij stimuleren en activeren het lichaam en brengen het weer terug “in balans”.

Lijdt u aan een van deze klachten?
Verhoogde bloeddruk,
Diabetes, schildklierproblemen
Afvallen, vochtvasthouden, obstipatie
Migraine, Hoofdpijn,
Depressie/Burn
Hemiplegie(CVA), Verlammingen, Bell’s Palsy
Neuropathie, Pijn, zenuwontsteking
Spieraandoening (atrofie/distofie/leasies/spasme),
Infertility, zwangersshaps-problemen
Impotentie, Incontinentie, Bedplassen,
Endometriosis, overmatig urineren/ afscheiding,
Overgang -en Menstruatie klachten,
Maagzweer, Nier -en galstenen
Astma, COPD,
Reumatoide arthritis,
Insomnia (slapenloosheid)
Rug/ Nek hernia klachten
Frozen Shoulder, RSI/ CANS, Tennis/golf Elleboog,
Tinnitus, meneire
Sinisus infectie, voorhoofdsholte infectie
ADHD, Concentratie,geheugenproblemen,
Hart -en Vaataanziekten
Arthitis, Fibromyalgie, MS
Circulatie stoornissen, restless legs
Misselijkheid, Gal -en Maagklachten, darmklachten
Anorexia, Diaree/ Obstipatie, Crohns, IBS
Allergiën, Roken
huidaandoeningen, psoriasis, ezeem
Immuun tekort (na chemo, ME, langdurige
Whiplash, Evenwichtsstoornis, Meniere
Moeheid/ Lusteloosheid…….

Of wilt u meer informatie lees verder of neem contact met ons op

Hen Hao
Leiden
henhaonl@yahoo.com
http://www.henhao.nl
Contact: 0637332577

Acupunctuur in Leiden

Massage Leiden Hen Hao

 

Aupunctuur en Massage Leiden Amsterdam

Tel: 0637332577 

Acupunctuur Massage en Personal Training Bewegings en Voedingscoach

Balinese, Deep Tissue en Thaise “Lazy Yoga” Massage

Energetische en Ayurvedische Therapie voeding en kruidenleer 

Acupuntuur Acupressuur TCM Moxa, Cupping 

De onderschatte kracht van aanraking waarin ons herstellend vermogen ontwaakt, word gereset en aangewakkerd.

Het lichaam ertoe aanzet om het onmogelijke, mogelijk te maken, waarin alle obstakels en blokkades die dit proces stagneren worden weggenomen zodat volledig herstel en optimaal resultaat gewaarborgd kan worden. 

Specialisme in

Burn Out en Overbelasting Re-Integratie

Immuun en Release therapeut ter ondersteuning van Oncologie en Langdurig ziekte traject

Voeding -en Bewegings Coach

Woman Health Specialist  Hormonaal disbalance en fertiliteits problematiek

Zwangerschapsbegeleiding, Inleiding, re positionering en pre -en postnatale klachten   

Sport therapie en Revalidatie Chronische sport of lichaamsklachten.

 

Re EnerQi

Re Lease  Re Load  Re Energize 

De kracht van aanraking en het combineren van verschillende disciplines maakt de behandeling geheel afgestemd op wat het lichaam vraagt.

 Therapie gebaseerd op alle basis principes vanuit een Oosters en Westers Medisch oogpunt om zo een totaal aanbod te kunnen leveren. 

Het beste uit beiden “Werelden” combineren om het uiterste te behalen wat in het herstellend vermogen van ons lichaam te behalen valt. De balans die wordt gezocht om zowel op fysiek als geestelijk niveau de oorzaak van de klachten te herstellen en terug in balans te brengen, blokkades te doorbreken en de natuurlijke Qi weder terug te doen keren.

Therapeut met meer dan 19 jaar ervaring en erkend Sport, TCM en Massage therapeut, levert specialisme op locatie binnen Leiden en Amsterdam omgeving.

Organiseren van mooie evenementen, workshops en Retreats

Wij geven workshops en drie en twee daagse cursus massage technieken, meridianen leer en acupressuur en basis principes bij aanraking

Workshop WOMAN CICLE en VROUW IN BALANS

Basis principes TCM de Kracht van Moxa en Kruiden en Voedingsleer

Aanbod op aanvraag en zien jullie graag bij onze opkomende Retreats

cropped-hi-res-girl-on-tummy-acu.jpg

Voor al uw vragen over onze behandelingen, werkwijze, vergoedingen en retreats, workshops en Cursus informatie zie menu of neem vrijblijvend contact op

Mirjam 0637332577

henhaonl@yahoo.com

Acupunctuur in Leiden

Acupunctuur Leiden Hen Hao

Hen Hao & Re -Enerqi Leiden Amsterdam

Acupunctuur in het algemeen

Acupunctuur en de meridianenleer bestaan al duizenden jaren. De meeste acupunctuurpunten bevinden zich op een van de meridianen.

Doormiddel van een naald/ manipulatie, warmte en of magneten kunnen deze punten gestimuleerd worden. De punten staan in verbinding met de organen, weefsels, emoties en hersenfuncties. Door deze de stimuleren, worden de verschillende weefsels terug in balans gebracht. Organen kunnen gestimuleerd of tot rust gebracht worden en emoties worden vrijgemaakt. Lichaam en geest zijn één en alleen samen, kunnen zij voor een volledig herstel zorgen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

 • Tijdens de behandeling wordt de huid eerst met alcohol schoongemaakt.
 • De naald wordt ingebracht en gemanipuleerd, tot er een reactie wordt waargenomen…ook wel de CHI genoemd.
 • De behandeling duurt 40 minuten en kan naar aanleiding van de klacht worden aangepast, worden gecombineerd met massage technieken.
 • U kunt behandeld worden op onze locatie/ of in uw eigen omgeving.
 • Electro
 • Scalp/ Hoofd
 • Oor/ Leave in (magneet-therapie)

Waar wordt electro-acupunctuur voor gebruikt?

 • Spieratrofie/ distrofie en leasies veroorzaakt door een trauma
 • Hemiplegie: CVA patienten ter stimulatie van de spieren/ zenuwstelsel
 • Psychische aandoeningen: depressie/ ADHD/ autisme

Electro-acupunctuur geeft een zeer goed resultaat bij spieraandoeningen. De spieren worden gestimuleerd en door het gebruik van electro-stimulatie wordt het oude patroon opgewekt. Een therapie, die veel wordt toegepast in China bij spieren, die door een trauma/ genetische of chronische aandoeningen zijn aangetast.

CVA/ Hemiplegie

In China zijn er ook zeer goede resultaten behaald bij CVA-patienten. Tijdens de revalidatie wordt er niet alleen fysiotherapie, maar ook acupuntuur toegepast. Er lopen al 30 jaar onderzoeken naar CVA-patienten en het toedienen van acupunctuur.

Ook tijdens mijn onderzoek en stage in China, heb ik veel CVA-patienten behandeld. Het herstel van de motorische functies gaat vaak veel sneller, dan zonder het toedienen van acupunctuur. De resultaten waren verbluffend en de beste resultaten worden behaald, bij stimulatie binnen de eerste 3 maanden!

Scalp-acupunctuur

 • Spasme/ Parkinson
 • Psychische aandoeningen:
 • ADHD/ Depressie/ Autisme/
 • Motorische spieraandoeninge

Bij psychische -en motorische spieraandoenigen, zijn er goede resultaten geboekt met het toedienen van acupunctuur. Bij deze aandoeningen worden de naalden op het hoofd geplaatst en worden de verschillende hersenfuncties/ gebieden geactiveerd.

Oor/ leave-in acupunctuur

Oor-acupunctuur wordt gebruikt, als nabehandeling of in combinatie met een “gewone” acupunctuur behandeling. De kleine naaldjes of magneten, worden op de oor geplaatst en geven een extra stimulatie na een behandeling. Oor-acupunctuur kan worden toegepast, bij een overprikkeling/ overgevoeligheid van het weefsel.

 • Hoge bloeddruk (hypertensie)
 • Depressie
 • Gewichtsproblemen
 • Roken
 • Acute -en ontstekingsklachten
 • Concentratie/ ADHD problemen (kinderen)
 • Allergiën

Wij gebruiken disposable needles, ze worden eenmalig gebruikt. Alle naalden worden tijdens de behandeling, steriel uit de verpakking gehaald en ingebracht. De naalden worden besteld via een nederlandse importeur uit China en hebben een internationaal keurmerk.