Afspraak maken

Acupunctuur Massage Leiden Hen Hao

Behandeling en kosten

Na een uitgebreide intake, gaan wij samen op zoek naar een behandeling die bij u past. Er wordt pols, tong diagnostiek toegepast, er wordt gekeken naar uw gelaats kleur/ geur, lichamelijke uitingen… belangrijke informatie om de juiste diagnose vast te stellen.

Tijdens het onderzoek, wordt het lichaam onderzocht op spanningen rond bepaalde organen en op een verhoogde tonus in de weefsels/ spieren. Pijnlijke en gevoelige meridianen, punten en aanwezige blokkades, kunnen duiden op een bepaalde aandoening en helpen bij het vormen van de diagnose.

  • Er wordt alleen doorgegaan met behandelen, als uw lichaam op de behandeling reageert.
  • Een behandeling-episode bestaat uit 5 behandelingen. Treden er geen lichamelijke reacties op, dan wordt de behandeling gestopt of opnieuw aangepast.

Eerste behandeling/ Intake (90 min) 95,00 euro

Voor de eerste behandeling, met een uitgebreide intake en een daarop volgend eerste behandeling 90 minuten, vaak wordt de combinatie gemaakt van massage en acupunctuur.

Herhaling consult acupunctuur 65,00 (60 minuten) 

Herhaling acupunctuur/ moxa/cupping 45,00

Dit geldt voor zowel:

  • Moxa

  • Cupping

  • Oor/ electro-acupunctuur

Onze Massage behandelingen, bestaan vaak uit een intensieve massage gevolgd door acupunctuur en of cupping. Bij de eerste twee behandelingen, worden er massages/ manipulaties toegepast en eventuele thuisoefeningen meegegeven. Is de verhoogde spanning en de aanwezigheid van blokkades afgenomen, dan kan er acupunctuur toegepast worden.

  • 55,00     45 min. Massage

  • 70,00     60 min  Massage/ Combi TCM

  • 95,00   85 min Combinatie behandeling

 

Hen Hao Acupunctuur & Massage

 Leiden

  • Behandeling op afspraak aan huis omgeving Leiden en op locatie, Evenementen en Bedrijf / Organisaties

Heeft u vragen?

Neem per email contact met mij op geheel vrijblijvend.

henhaonl@yahoo.com

Bereikbaar: ma-vrij  9.00  22.00

zaterdag 9.00-12.00

Tel: 06 37 33 25 77( Mirjam de Mooij)

In de afgelopen jaren waren we onderdeel van het NBCG YI team. Op dit moment wordt er veranderd van beroepsgroep om zoveel mogelijk zorgverzekeraars te betrekken bij onze behandelingen.

Wilt u wat meer  informatie over onze behandelingen? Of wordt u behandeling niet gedekt op dit moment, dan kunnen we misschien kijken naar andere opties.

 Remedisch & Energetisch Lichaamswerk, TCM, Acupunctuur en Sporttherapie + kruidenleer

Vul het onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact met ons op henhaonl@yahoo.com

Stoelmassage, Thaise Massage, Massage cursus en Mobile massage Service, Evenement Massage en bedrijfsevenementen…kunt u ook bij ons boeken

Mobile Service, Sport Evenementen en Remedische/ Ayuvedische Massage op locatie, evenementen en bedrijven worden er andere tarieven toegepast en rekenen wij dagtarieven en of uurtarieven afhankelijk van locatie en geboekte uren..

Hen Hao geeft behandelingen uit het oogpunt ter bevordering van de gezondheid.

Gedegen medische achtergrond waardoor de behandeling vrij worden gesteld van BTW.