Acupunctuur en electro stimulatie, Acupunctuur in Leiden, Bewegings en voedingsprogramma, Bewegingsprogramma obesitas, bewegingsprogramma obesitas kind Leiden, Massage in Leiden

Hen Hao Acupunctuur en Medische Massage Leiden

Hi-Res-Girl-on-tummy-acu

Welkom bij Hen Hao……

Praktijk in Acupunctuur Leiden & Medische Massage Leiden Omgeving

(Katwijk, Oegstgeest, Noordwijk) behandelingen en medisch specialisme aan huis, op locatie, voor bedrijven en medische instanties. Workshops en Cursus op aanvraag en evenementen.

Gespecialiseerd in behandeling acupunctuur en zwangerschap. IZCO Training speciaal ontwikkeld voor verloskundige & acupuncturisten.

Zwangerschap begeleiding, pre -en postnatale problemen, stuitligging – indaling problemen,  inleiding en overtijd behandeling. Klachten voor/ tijdens en na de zwangerschap, bekken en doorbloeding problematiek. Infertiliteit, begeleiding tijdens IVF behandelingen. PMS, hormonale klachten.

Ook veel ervaring in behandeling van tijdens en na de chemotherapie en wederopbouw immuunsysteem. Burn-out klachten en depressie met hormonale achtergrond. 

pregnancy-massage

Sport Therapie, Specialisme Sport problematiek,  begeleiding en revalidatie. Blessure preventie en behandeling van chronische sport blessures. Behandeling doormiddel van Fysiotherapeutische technieken in combinatie met Acupunctuur, Cupping en myofasciale Massage technieken.

Beweging -en voeding programma in combinatie met afvallen en obesitas begeleiding voor ouder en kind! Of een workshop om leren gaan met stress en burn-out klachten met gebruik van gerelateerde acupressuur punten…TMC preventie en voedsel inname. Workshop Baby en/of Zwangerschap Massage of een twee daagse training massage voor mantelzorgers

Wat wij doen en wat ons “beweegt” !

Hen Hao betekend: Het gaat goed! Ik voel me goed! Ik ben in Balans…! Ik ben klachten vrij, mentaal gezond en of met mijn beperking of ziekte is goed te leven.

Een individuele benadering en behandeling niet kijkend alleen naar de klachten, maar op zoek gaan naar de oorzaak en deze behandelen en aanpakken.

Het mooie en bijzondere uit de 4000 jaar oude Traditionele Chinese Geneeskunde de technieken uit de Oosterse Massage en de wetenschap en technieken uit fysiotherapie en de Westerse Geneeskunde.

massage

Na jaren te hebben gewerkt en het behandelen van top atleten, mensen met chronische klachten, beperkingen en ziektes,

kunnen wij bij vele gezondheids- en sport problematiek behandelingen bieden.

De oude technieken uit de Traditionele Chinese Geneeskunde zorgen voor een beeld van het lichaam als een geheel en behandelen niet op het symptoom, maar pakt de aard en oorzaak van het symptoom en dus de klacht aan.

moxa

Een therapie waar voornamelijk met de handen wordt gewerkt en doormiddel van de acupunctuur punten, trigger points, blokkades en zenuw beknellingen.

Waar de Westerse Geneeskunde(fysiotherapie), Oosterse Massage technieken en de Chinese Geneeskunde elkaar aanvullen.

Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk te werk gaan, het beweging -en voedingspatroon aanpassen om zo het lichaam als een geheel terug in

“Balans”te brengen!

Onze behandelingen worden door de meeste verzekeraars gedeeltelijk vergoed.

thai-massage

  • Behandeling acupunctuur/ medische massage (voor chronische klachten, rug, nek/revalidatie en sport doeleinden (vergoeding meeste zorgverzekeraars)
  • Voeding en Beweging begeleiding voor kinderen met obesitas en overgewicht BGN erkend (gewichtsconsulente en door middel van beweging en oor/ acupunctuur therapie)
  • Beweging/ Acupunctuur en voeding programma voor Volwassenen met overgewicht, Obesitas en diabetes 2
  • Stress en burn-out klachten behandeling en begeleiding
  • Acupunctuur en Massage bij Zwangerschap en fertiliteit, begeleiding bij klachten tijdens de zwangerschap, voorbereiding op bevalling of zwanger worden: stuitligging, indaling
  • bevordering IVF/ fertiliteit, PMS en overgangs klachten, bevalling voorbereiding vanaf week 36, behandeling bij stuitligging en begeleiding bij inleiding bevalling en (overtijd) behandeling postnatale klachten behandeling/ hormonen en bekken/ rug klachten
  • Cursus/ Workshop Baby yoga/Massage, Mama en zwangerschap massage.

Het leren masseren van je baby en handige tools om klachten bij uw baby weg te nemen door het gebruik van acupressuur/ tuina technieken en yoga technieken.

pregnancy-baby-massage-how-to

  • Cursus/ Workshop Mantelzorgers en verzorgende.

Leren toepassen van massage technieken ter bevordering van doorbloeding van de ledematen, weefsels en organen het stimuleren van de darmen en los en mobiel houden van gewrichten en spieren.

abdominalmassage

  • Chi en Stress management.

Een cursus waarin je leert basis oefeningen en acupressuur punten bij jezelf toe te passen om spanningen in je lichaam te ontladen.

Spieren te leren ontspannen, rekken en weer te voeden.

thaimassage2

“Thaise massage ook wel lazy Yoga genoemd” Diepe stretches doormiddel van ademhaling en fysieke manipulaties

Loopt u al maanden of jaren rond met een chronische/ blessure klachten of bent u revaliderende na een operatie?

Heeft u acute klachten, bent u zwanger ervaart u klachten of is er een stuitligging

……zoekt u hulp als zorgdrager of verzorgende en leert u graag de technieken om toe te passen?

Baby massage workshop of obesitas/ overgewicht behandeling…

Voor al uw vragen, contact en of informatie over behandelingen

Email: henhaonl@yahoo.com

U kunt nieuwe afspraken maken vanaf Mei 2016

Mirjam de Mooij

henhaonl@yahoo.com

06 37 33 25 77

Acupunctuur en Massage Leiden>